Carti pentru copii si Jocuri educationale

In categoria Carti si Cadourii gsesti o gama de produse pentru copii cu scop educativ: cadouri copii, carti pentru copii , povesti pentru copii, ilustrate jocuri copii, cele mai bune carti, jucarii pentru copii, reviste cu cadouri , jucarii educative, jocuri educative, carti educative, cadouri pentru copii pana la 12 ani.

Din ce în ce mai mulți părinți mă contactează spunându-mi că una dintre cele mai mari probleme întâmpinate zilnic o constituie progrmele de invatamant presscolare  si scolare.
Lipsa de timp sau lipsa răbdării sunt doua dintre cele mai comune impedimente, nu doar în efectuarea temelor dar și în stabilirea unei relții bune parinte-copil.
Din păcate sistemul de învățământ nu pregătește părintele pentru o sarcină atât de importantă în viața elevului. Părerile sunt împărțite, dar des se aud voci care susțin că sistemul încarcă programa sau nu analizează toate implicațiile stilului de viață modern în ceea ce privește educația. Varianta salvatoare este să găsim, impreuna, soluții.

In ideea de a creea ceva bun si valabil xipi.ro nu va percepe nici un profit din utilizarea materialelor educative 

Va asteptam cu sugestii si recomnadar de jocuri educationale si edituri, care sa vina in ajutorul celor mici.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Mărunțilă și Bancnoțilă

O poveste de educatie financiara pentru copii si adulti care te asteapta sa o citesti alaturi de cop..

35,00 Lei

WChat

Acum putem tine legatura mult mai usor!