Menu
Your Cart

Termeni si conditii

1. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

2. Politica de preturi, produsele si serviciile oferite de xipi.ro,

3. Plata produselor

4. Livrarea produselor

5. Returul produselor cumparate

6. Comentariile utilizatorilor pe site

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

8. Abonarea si dezabonarea la buletinul informativ

9. Politica de confidentialitate

10. Dispozitii finale


Site-ul xipi.ro numit in continuare "XIPI", este proprietatea VIRTUS TOP MEDIA SRL, inregistrata in Bucuresti, Str Costache Conachi nr.10, Sector 2, Nr. reg. com.: J40/2588/2019, Cod fiscal: 40704633 , numita in continuare "XIPI". Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.  XIPI isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si Conditii".

Xipi.ro garanteaza utilizatorului acces limitat in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VIRTUS TOP MEDIA SRL, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web (link) catre XIPI este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru XIPI sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin mail a acordului nostru.

 

1. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului xipi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea VIRTUS TOP MEDIA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea Nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul VIRTUS TOP MEDIA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului xipi.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

 

2. Produsele si serviciile oferite de xipi.ro, politica de preturi

XIPI isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si (eventual) certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari XIPI. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii produsului.

Continutul site-ului xipi.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor articolelor respective. XIPI si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

 

3. Plata produselor

Plata produselor comandate pe site-ul xipi.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans prin card bancar realizata prin EUPLATESC.RO. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul VIRTUS TOP MEDIA SRL Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi efectuata.

 

4. Livrarea produselor

 Livrarea produselor se face oriunde pe teritoriul Romaniei prin intermediul  a doua companii de transport. Principala  de curierat rapid S.C. FAN COURIER EXPRESS S.R.L. si secundara Posta Romna pentru acoperirea situatiilor neplacute.
    Puteti urmari livrarea produsului pentru Posta Romana https://www.posta-romana.ro/track-trace.html si pentru FanCurier https://www.fancourier.ro/ 

    Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare, in functie de situatia produselor pe stoc sau cele confectionate la comanda.

    Xipi  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In perioadele de flux maxim vor fi comunicate in cel mai scurt timp posibil

    Costurile de livrare sunt de 20lei pentru comenzile pe teritoriul Romaniei. 

    In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

    Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura/bonul constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. VIRTUS TOP MEDIA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de VIRTUS TOP MEDIA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de xipi.ro de la acest client.

 

5. Informatii despre returul produselor cumparate

Produsele cumparate de pe xipi.ro pot fi returnate conform legii in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier fara invocarea unui motiv. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (+40.722.730.977) sau pe mail (contact-xipi) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Incaltamintea si costumele facute la comanda, nu se returneaza!

Produsul va fi returnat in conditii bune, fara urme de pete sau murdarie, neutilizat si nedeteriorat, dupa completarea formularului de retur sau informarea despre retur printr-un e-mail catre contact-xipi. In caz contrar va fi reexpediat clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Pentru desfasurarea procedurii de retur va rugam sa utilizati servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura/bon si certificat de garantie daca e cazul.

VIRTUS TOP MEDIA SRL va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul VIRTUS TOP MEDIA SRL sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

 

6. Comentariile utilizatorilor pe site

Utilizatorii care acceseaza xipi.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. VIRTUS TOP MEDIA SRL  isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. VIRTUS TOP MEDIA SRL  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii VIRTUS TOP MEDIA SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane. Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email catre contact-xipi.

 

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Xipi.ro  este gazduit de serverele unei terte firme. VIRTUS TOP MEDIA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari  ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. VIRTUS TOP MEDIA SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul xipi.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

8. Abonarea si dezabonarea la buletinul informativ

Abonare si dezabonarea la buletinul site-ului xipi.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea buletinului informativ se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. VIRTUS TOP MEDIA SRL detine toate drepturile asupra continutului buletinului informativ trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii buletinului informativ xipi.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii xipi.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, VIRTUS TOP MEDIA SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

VIRTUS TOP MEDIA SRL  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la buletinul informativ, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

9. Politica de confidentialitate

VIRTUS TOP MEDIA SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre xipi.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre VIRTUS TOP MEDIA SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin mail catre contact-xipi.

VIRTUS TOP MEDIA SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de catre xipi.ro sunt transmise pe cale electronica, VIRTUS TOP MEDIA SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, VIRTUS TOP MEDIA SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre VIRTUS TOP MEDIA SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului xipi.ro, abonarea la buletinul informativ, etc), conform legilor in vigoare. VIRTUS TOP MEDIA SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

VIRTUS TOP MEDIA SRL  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii Nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei Nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere VIRTUS TOP MEDIA SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2. dreptul de a cere VIRTUS TOP MEDIA SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii Nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere VIRTUS TOP MEDIA SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

4. dreptul de a cere VIRTUS TOP MEDIA SRL  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin mail catrecontact-xipiVIRTUS TOP MEDIA SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

VIRTUS TOP MEDIA SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. De asemenea, nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor xipi.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre VIRTUS TOP MEDIA SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul xipi.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

Xipi.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare pe site, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe de aici.

 

10. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe xipi.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului xipi.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

CONFIDENȚIALITATEA ESTE IMPORTANTĂ!
xipi.ro foloseste fisiere cookies deoarece dorim sa-ti oferim cea mai buna experienta on-line. Informatiile colectate prin utilizarea cookies sunt anonime, iar in lipsa lor, experienta pe site-ul nostru ar fi sensibil, redusa. Te informam ca ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificari aduse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Inainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii privind fisierele cookies. Nu uita, totusi, ca poti modifica in orice moment setarile fisierelor cookies urmand instructiunile.